Restoranti

f16   z01 z03  grcka-salata_proizvod_slika_400_400 lazanja pasta_625x350_41450937320 pasta-04

Restoranti ynë ofron ushqim tradicional dhe Mesdhetar të përgatitur nga mjeshtri ynë , i cili ka punuar nëpër disa nga restorantet më të mira. Restoranti përfshin një terasë për ngrënie si dhe barin për koktej. Restoranti ka në dispozicion disa prej verërave më të mira në Kosovë.